valby.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Vigerslev Allé

Kontor i Vigerslev Allé

Vigerslev Allé 1-288 Vejen strækker sig tværs igennem Valby hele vejen fra Vesterbro ved Vestre Kirkegård til Hvidovre. Gaden ligger Syd for Valby Langgade og den første kilometer løber de to så godt som parallelt hvorefter Valby Langgade går mod nord og Vigerslev Allé mod syd. På den nordlige side af alléen ligger der primært butikker og beboelse, mens der mod syd gerne ligger virksomheder og industri. Særligt omkring Gl. Køge Landevej som udgår fra Vigerslev Allé. Efter Vigerslev St. er der primært beboelse til begge sider.

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.